Vind je droomjob

Schrijf je in en laat ons de perfecte job voor jou vinden

Een fijne job vinden is niet eenvoudig. Je wil natuurlijk werk dat je graag doet, met fijne collega's en een faire verloning. Uiteraard is het voor jouw werkgever vooral belangrijk dat je je werk goed uitvoert. En dat gaat nu eenmaal beter als jij over precies de juiste vaardigheden en motivatie beschikt!


Wij helpen je om de perfecte job te vinden

Schrijf je gratis in bij Median Selections, en wij zoeken voor jou een job die op je lijf geschreven is. 


Hoe gaat het in zijn werk? 

Eerst neem je contact met ons op, en laat je weten dat je een job zoekt. Ter voorbereiding kan je alvast je CV samenstellen.


We nodigen je daarna uit op één van onze testmomenten. Je zal een test aan de computer moeten afleggen, die ongeveer 3 uur in beslag neemt. De test bestaat uit vier delen: verbale vaardigheden, numerieke vaardigheden, abstract denken en een persoonlijkheidstest. 


Vervolgens plannen we een persoonlijk gesprek, fysiek of per videocall. In dit gesprek polsen we naar jouw verwachtingen. Welk type job zoek je? Welk loon verwacht je? Op welke locaties en op welke tijdstippen kan je werken? Werk je liefst in teamverband of zelfstandig? Waar ben je goed in? In welke functies wil je graag terechtkomen?


Met deze informatie gaan wij vervolgens aan de slag om jouw profiel te koppelen aan dat van een werkgever, en je zo een fijne job te bezorgen!


Opgelet, de resultaten van je test worden niet aan jou overgemaakt. Deze blijven uitsluitend voor intern gebruik. Wil je toch graag een officieel verslag van jouw capaciteiten en persoonlijkheid, dan bieden wij dit aan tegen betaling.