Vind een medewerker

Laat ons u helpen om de ideale kandidaat te vinden voor elke functie

De geschikte kandidaat vinden voor uw openstaande vacatures is niet eenvoudig. Daarom nemen wij deze taak graag van u over. 


We hebben reeds een zeer uitgebreide ervaring opgebouwd in het begeleiden van het sollicitatieproces en het vinden van de juiste kandida(a)t(en) voor elke job. 


Onze werkwijze

We nodigen elke kandidaat die zich aanmeldt uit bij ons op kantoor. Daar wordt een gestandaardiseerde test afgenomen. Dit is een test aan de computer die ongeveer 3 uur duurt. De test geeft een beeld van zowel de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat, als van diens capaciteiten op verbaal vlak, numerieke kennis en abstract inzicht.

Uit ervaring weten we dat niet alleen het diploma en de ervaring van belang zijn. Ook de intelligentie - algemeen en in specifieke vakgebieden - en bepaalde persoonlijkheidskenmerken zijn essentieel voor een goede match tussen werkgever en werknemer.


Zo moet een administratieve assistent bijvoorbeeld goed zijn met cijfers, terwijl een verkoopsmedewerker een sociale persoonlijkheid moet hebben. Dit zijn aspecten die onze uitgebreide test duidelijk laat zien. Uiteraard voeren we met elke kandidaat ook een persoonlijk gesprek, zodat we hem/haar leren kennen en kunnen luisteren naar de verwachtingen. Natuurlijk houden we bij de matching ook rekening met praktische zaken zoals bereikbaarheid, werkuren, enzovoort. 


Voordelen

We kunnen voor u een medewerker vinden voor elk type job, van eenvoudige handenarbeid tot bureauwerk, en op elk studieniveau. Onze specialisatie is echter mensen die hoger onderwijs volgden of nog studeren. 


Dankzij onze dienst verliest u zelf geen tijd met het plaatsen van vacatures en het afnemen van sollicitatiegesprekken. Dankzij onze ervaring en verregaande testing is de kans ook veel groter dat u de medewerker vindt waar u altijd al van gedroomd hebt. 


Bovendien werken we volgens de 'no cure no pay' methode. Vinden we geen geschikte kandidaat, dan hoeft u ook niets te betalen. Neem dus zeker even contact met ons op om je ideale medewerker te omschrijven, dan helpen wij u graag bij de zoektocht!